باراک اوباما در حالی برای دومین
بار به ریاست جمهوری امریکا انتخاب می شود که با چالش هایی به مراتب
دشوارتر از چهار سال قبل رو به روست.
مسئله هسته ای ایران، بهار عربی، حملات گسترده سایبری و بسیاری از مسائل بین المللی دیگر از چالش های عمده پیش روی باراک اوباماست.

این در حالی است که هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه امریکا گفته که دیگر تمایلی به ماندن در این پست ندارد.
لارنس هس، متخصص ارشد در شورای سیاست خارجی امریکا در مورد عملکرد هیلاری کلینتون می گوید: "مهم ترن وظیفه وزیر امور خارجه این است که در داخل و خارج از کشور در مورد پالیسی خارجی امریکا وضاحت وجود داشته باشد و هیلاری کلینتون در این باره موفق عمل کرده است."
بر اساس گفته های این منبع، یکی از گزینه های پست وزارت خارجه امریکا سناتور جان کری است؛ سناور جان کری هم اکنون به عنوان رییس کمیته خارجی مجلس سنا انجام وظیفه می کند.
به گفته لارنس هس، سناتور جان کری مدت هاست که در صحنه حضور دارد. او با شرق میانه نیز ارتباطات گسترده ای دارد؛ این روابط به او کمک می کند تا در موضوعات مرتبط با شرق میانه بسیار بهتر عمل کند.
سوزان رایس، نماینده امریکا در سازمان ملل متحد نیز از دیگر گزینه های پست وزارت خارجه امریکا به شمار می رود.
به نقل از رادیو آزادی، لارنس هس تاکید کرده است که سوزان رایس کم تجربه ترین فرد در بین نامزدهای احتمالی این پست است.
سوزان رایس در باره حادثه بن غازی اظهارات جنجال برانگیزی بیان کرده بود؛ در حادثه بن غازی سفیر و دو کارمند سفارت امریکا کشته شدند.
توماس دانیلون، مشاور امنیت ملی امریکا نیز از گزینه های دیگر برای وزارت خارجه امریکاست؛ لارنس هس معتقد است که او (توماس دانیلون) تجارب گوناگون و مسلکی تری نسبت به دیگر نامزدها دارد.
جیمز اشتاینبرگ، معاون مشاور امنیت ملی امریکا در دوره ریاست جمهوری بیل کلینتون نیز یکی دیگر از نامزدها برای پست وزارت خارجه محسوب می شود.