loading...
کابل.تی کا
afg بازدید : 464 شنبه 01 مهر 1391 نظرات (0)

Question نیوک چیست؟؟

با سلام به همه کاربران عزیز

روزانه بر تعداد کسانی که تمایل به راه اندازی سایت افزوده میشود ولی در این باره اطالاعاتی ندارند. برای همین تصمیم به یک پست جامع برای همین افراد کردم که کسانی هم که اصلا هیچ اطلاعاتی ندارند میتونند یک وب سایت با این سیستم راه اندازی کنند.
سوال اول که به ذهن شما میاد اینکه که نیوک اصلا چی هست؟

در واقع Php-Nuke یک برنامه است یا بهتر است بگوییم یک سایت است ، یک سایت که به زبان php نوشته شده است.Php-Nuke یک سایت داینامیک با امکانات زیاد و قابل گسترش است .اینطوری بگم بعتون شاید بهتر درک کنید یک وب سایت اماده هست که فقط نیاز به نصب داره تا سایت راه اندازی کنید.خیلی راحت به کنترل پنل مدیریت رفته و اخبار مورد نظر را نوشته و کلید ارسال را میزنیم ، به همین راحتی خبر به سایت اضافه شد.
امکانات Php-Nuke به یک ارسال اخبار ساده ختم نمیشود شما در این سیستم با امکانات فراوانی رو به رو میشوید که در زیر به بعضی از آنها اشاره شده است :

1- در Php-Nuke شما به راحتی میتوانید به شروع به گرفتن عضو کنید و بر روی کاربران نظارت داشته باشید

2- Php-Nuke از یک انجمن قوی به نام phpbb استفاده میکند که شما میتوانید به راحتی از آن استفاده کنید

3- با چند کلیک میتوانید در سایت خود نظر سنجی کامل و مستقل داشته باشید حتی برای خبرهای خود

4- به راحتی میتوانید برای اعضای خود خبرنامه ارسال کنید

5- در هر لحظه میتوانید از آمارهای مختلف سایت استفاده کنید ، تعداد بازدید صفحات ، تعداد خوانده شدن یک خبر و ...

6- دیگر یک قسمت مقالات با امکانات کامل دارید

7- میتوانید برای فایلهای خود یک قسمت دانلود با امکانات عالی داشته باشید

8- میتوانید لینکهای مورد نظرتان را دسته بندی کنید و یک قسمت لینکستان با مدیریت عالی داشته باشید

9- حتی شما میتوانید دسترسی یک IP را به سایتتان ببندید

10- براحتی و با چند کلیک میتوانید شکل سایتتان را عوض کنید و امکانات بسیار زیاد دیگر ... حال اینکه شما میتوانید براحتی هر کدام از این امکانات را فعال یا غیر فعال کنید یا امکانات سایت خود را براحتی گسترش دهید.

خوب در این قسمت با نیوک آشنا شدید در قسمت های بعدی به ادامه آموزش شما رو چگونگی راه اندازی سایت و اینکه چه چیز هایی لازم هست آشنا خواهم کرد.

 

ارسال: #2

Question هاست و دامین چیست؟!!

خوب در قسمت اول درباره نیوک و اینکه کلا چی هست بحث کردیم.اینبار قصد داریم آموزشی های دیگر مربوط به راه اندازی سایت رو در این قسمت قرار بدیم.
برای راه اندازی سایت 2 تا مورد مهم لازم داریم که هر کدوم رو توضیح میدم:

1- هـــاست : خیلی مفهوم دقیقی از هاست رو نمیدونند چی هست ولی با یک مثال ساده شما رو با هاست اشنا میکنم.فرض کنید شما ت همین شهرتون میخواهید یک ساختمان بسازید.برای ساخت این ساختما شما به یک فضا نیاز دارید. همون زمین خشک که ساختمان رو بسازید.خوب الان ما به اون زمین خشک یا فضاتو اینترنت میگیم ::: هـــــاست :::. اگر بخواهیم یه تعریف کلی براش بگیم به این صورت بیان میکنیم:

هاست ( host) در اصطلاح به معنای میزبان می باشد ولی در زمینه ی سایت و اینترنت، عموما به معنای فضای اختصاص داده شده به وب سایت، هاست گفته می شود؛
همه ی فایل ها، عکس ها و ... یک وب سایت روی هاست قرار می گیرد تا به صورت شبانه روزی از هر کجای جهان از طریق اینترنت قابل دسترسی باشد.
این فضا دقیقا مانند فضایی است که روی هارد دیسک کامپیوتر شما می باشد، با این تفاوت که فضا روی هارد دیسک های سرور قرار دارد و فایل هایی که توسط صاحب سایت روی هاست قرار می گیرد، از سراسر دنیا قابل دسترس هستند (البته امکان رمز گذاری نیز وجود دارد).برای مدیریت هاست، یک کنترل پنل در اختیار صاحب سایت قرار می گیرد. این کنترل پنل یک آدرس اینترنتی، همراه با یک نام کاربری و رمز منحصر به فرد برای ورود به آن می باشد.

2- دامــــــــین : دامنه در حقيقت نام وب سايت شما مي باشد كه از دو قسمت نام و پسوند تشكيل شده است. پسوندهاي بين الملي رايج عبارتند از .com ، .net و .org كه داراي مصارف عمومي مي باشند و هر يك به ترتيب معرف سايتهاي تجاري (Commercial) ، شبكه (Network) و سازماني يا غير انتفاعي (Organization) مي باشند. در ثبت اين دامنه ها هيچ محدوديتي وجود ندارد ولي نامها با اولويت درخواست ثبت مي شوند و براي مدت يك تا ده سال (قابل تمديد) با توجه به حق الثبت پرداختي معتبر مي باشند. دامنه هاي .info ، .biz و .name نيز در زمره دامنه هاي قابل ثبت براي عموم ولي با كاربري خاص مي باشند. پسوند .info براي سايتهاي اطلاعاتي (Information) ، پسوند .biz براي سايتهاي تجاري (Business) و پسوند .name هم فقط براي سايتهاي شخصي مناسب مي باشد استفاده از اين سه پسوند در خارج از اين چارچوب تعريف شده ممنوع و منجر به حذف دامنه و سلب حقوق مربوطه از مالك آنها خواهد شد. همچنين كليه دامنه هاي بين المللي فوق و بسياري از دامنه هاي محلي تابع قوانين حمايت كننده از علائم تجاري مي باشند. همانطور كه براي تهيه يك محل سكونت يا تجارت اولين سوال آدرس منطقه مورد نظر است، براي وب سايت نيز اين امر اولين مرحله براي شروع مي باشد و همانطور كه در دنياي واقعي نيز آدرس شما بيانگر بسياري از نكات براي مخاطبين قبل از رويارويي با شما مي باشد. دردنياي مجازي نيز اين امر صادق است. آدرس شما مثلا در يك محل گرانقيمت يا يك ساختمان معروف گوياي سطح بالاي فعاليت شماست ، آدرس دفتر كار شما در يك محل مسكوني ممكن است مشكلاتي را براي شما بوجود آورد يا مراجعين شما را دچار سردر گمي نمايد ، فعاليتهاي تجاري در مناطق مسکونی ممكن است با محدوديتهايي روبرو گردد. با كمي تفاوت مي توان مشخصه هاي مشابهي را نيز براي آدرس مجازي تعريف نمود. هر سايت مي تواند از طريق تعداد نامحدودي آدرس ثبت شده قابل دسترسي باشد.

برای مثال : http://WWW.WOC.IR [تصویر:  05.gif]

خوب در این بخش هم با معنی هاست و دامین آشنا شدید در بخش بعدی با چگونگی راه اندازی سایت روی هاست آشنا خواهید شد.

 

ارسال: #3

RE: آموزش کامل راه اندازی سایت با نیوک (مبتدیان)

خوب در بخش قبلی با هاست و دامین و خود نیوک آشنا شدید. حال ما باید موادی که برای راه اندازی یک سایت با نیوک هست رو اماده کنیم.

خرید هاست : شما باید ابتدا یک هاست خریداری کنید تا نیوک رو در اون نصب کنید. در اول کار بهتر هست از هاست های رایگان استفاده کنید و زمانی که طریقه کار رو باهاش به طور کامل یاد گرفتید هاست رو خریداری کنید.
هاست های رایگان برای تمرین و یادگیری مناسب میباشد.

سایت ارائه هاست رایگان : http://Www.rgig.ir

مورد بعدی دامین میباشد که اگر هاست رایگان باشد نیاز نیست چون خودش یک ساب دامین براتون ایجاد میکنه. یعنی ادرس سایت شما به شکل زیر میشه در هاست های رایگان :

www.siteshoma.rgig.ir


ولی اگه خواستید دامین اختصاصی بگیرید باید خریداری کنید .

در صورتی که نمیدانید چطور هاست رایگان بگیرید این آموزش رو بخونید :

http://woc.ir/Thread-%D8%A2%D9%85%D9%88%...8%A7%D9%86

خوب حالا مونده تا ما نیوک روی هاستی که گرفتیم نصب کنیم.

Questionنیوک چجوری نصب کنم؟؟

قدم اول:فایل فشرده(ZIP) که از سایت دانلود نموده اید را به محل دلخواه از هاست خود انتقال می دهید.

- شما میتوانید از طریق آپلود کل فایل ها از طریق برنامه های رایج FTP استفاده نمایید . اما باز کردن فایل فشرده روی هاست کمترین زمان را خواهد گرفت (در صورتی که کنترل پنل شما از این قابلیت پشتیبانی کند)

قدم دوم(1):وارد Cpanel خود شده و از طریق FileManager به آدرسی که فایل فشرده را در آن محل آپلود نموده اید مراجعه نمایید. سپس بر روی فایل فشرده راست کلیک کرده (یا یک کلیک نمایید این بستگی به نسخه کنترل پنل دارد) و فایل را Extract نمایید.(چند لحظه صبر کنید تا فایل به صورت کامل اکسترکت شود)

قدم دوم(2):از طریق Cpanel خود یک دیتابیس ایجاد نمایید.(از طریق ورود به بخش MySql) از همین بخش یک نام کاربری و کلمه عبور ایجاد کنید و این نام کاربری را در نهایت در بانک اطلاعاتی add نمایید

قدم سوم:به آدرس site homa real estate apartment at siteshoma.com مراجعه نمایید تا صفحه اینستالر نمایان شود.

**در آدرس site homa real estate apartment at siteshoma.com به جای سایت شما باید آدرس دقیق محل آپلود نیوک را مشخص نمایید.

**اگر پس از ورود به آدرس install با پیغام خطای register_globals مواجه شدید بهتر است به قسمت بعد همین مقاله مراجعه نموده و از نصب دستی نیوک استفاده نماید.

قدم چهارم:در صفحه ی باز شده بر روی دکمه ی شروع نصب کلیک کنید.

قدم پنجم:در صفحه ی باز شده طبق فرم ذیل اطلاعات را تکمیل نمایید:

سرور بانک اطلاعاتی : این گزینه را که به صورت پیش فرض localhost می باشد ، تغییر ندهید.

نام بانک اطلاعاتی : نام دیتابیسی که در قدم دوم(2) ایجاد کردید را وارد نمایید.توجه کنید که اگر هاست شما لینوکس می باشد به ابتدای نام دیتابیسی که ساخته اید ، یوزر ورودی به Cpanel به همراه یک آندرلاین(_) اضافه میشود.

نام کاربری : نام کاربری که در قدم دوم ساخته اید و در بانک اطلاعاتی add نموده اید.

کلمه عبور : رمز عبور نام کاربری که در قدم دوم ساخته اید و در بانک اطلاعاتی add نموده اید.

بهتر است سایر قسمت ها را بدون تغییر رها کنید چرا که بیشتر جهت اطلاع شما در این صفحه قرار داده شده اند.

بر روی مرحله بعد کلیک کنید.

قدم ششم:در صفحه بعدی در صورت درست وارد کردن اطلاعات در صفحه ی قبل ، وارد بخش پیکربندی می شوید که آموزش کامل این قسمت در خود این صفحه و در کنار هر فیلد موجود است.

پس از اعمال تغییرات دلخواه بر روی دکمه ی مرحله بعد کلیک کنید.

** اگر پس از کلیک بر روی مرحله بعد و کمی صبر با خطا روبه رو شدید باید حق دسترسی فایل Config.php از روت نیوک خود را به 666 تغییر دهید.

** اگر حق دسترسی را تغییر دادید و بر روی مرحله بعد کلیک کردید و دیگر خطایی مشاهده نکردید حتما دوباره حق دسترسی فایل Config.php را به 644 تغییر دهید.

قدم هفتم:در صفحه ی باز شده باید اطلاعات مدیریت خود را وارد نمایید که نیازی به توضیح وجود ندارد.پس از تکمیل بر روی مرحله بعد کلیک نمایید.

قدم هشتم:حال اگر به درستی عملیات بالا را انجام داده باشید به صفحه پایان نصب منتقل شده اید و پیغام " تبريک ميگوئيم شما با موفقيت مدير اصلي براي سايت خود ايجاد نموديد " مواجه می شوید.

**همکنون لازم است که حتما پوشه اينستال را پاک کنيد وجود اين پوشه در شاخه اصلي سايت شما يک ريسک امنيتي محسوب ميشود
بسيار مهم: حتما حق دسترسي به فايل کانفيگ را به 644 تغيير دهيد در صورتي که حق دسترسي 666 بماند سايت شما با مشکل امنيتي جدي مواجه خواهد شد .

بر روی ورود مدیر کلیک کنید.

قدم پایانی:نیوک مشهد تیم شما با موفقیت نصب شد.حالا می توانید از طریق ورود به بخش مدیریتی خود نیوک خود را مدیریت نمایید.

آموزش نصب نیوک مشهد تیم به صورت دستی:

قذم اول و دوم را از بخش قبل به صورت کامل انجام دهید.

سپس وارد محيط phpmyadmin سايت خود شويد و بانك اطلاعاتي كه از قبل ايجاد كرده ايد را از ليست سمت چپ انتخاب نماييد :



سپس از فرم سمت راست گزينه Sql را انتخاب نماييد (از گزينه Import هم ميتوانيد استفاده كنيد) :



در اين محيط شما بايد فايل مربوط به جداول بانك اطلاعاتي را انتخاب نماپيد كه در آدرس Install/includes/version با نام nuke.sql وجود دارد و در نهايت گزينه GO را بزنيد تا جداول ايمپورت شود
دقت نماييد همانند تصوير زير حتما Character set of the file را به Latin1 تغيير دهيد :



پس از ايمپورت اطلاعات و نمايش ليست جداول در فريم سمت چپ :


فايل Config.php را در يك اديتور مناسب باز نماييد و شما بايد سه مقدار مقابل موراد زير را وارد نماييد :

كد:

کد HTML:
dbuname = "user name $
"dbpass = "your password $
"dbname = "db name $

dbuname : نام كاربري بانك اطلاعاتي شماست
dbpass : كلمه عبوري است كه براي نام كاربري تعريف كرده ايد
dbname : نام بامنك اطلاعاتي مخصوص نيوك شماست
در نهايت فايل كانفيگ را ذخيره نماييد

برخی از مهمترین سوالات متداول شما و دوستان شما و پاسخ به آن ها:

فعال سازي register_globals:

برای اینکار شما باید فایل php.ini را از درایوی که windows نصب کردید برای مثال : D:WINDOWS پیدا کنید و

كد:

کد HTML:
	register_globals = OFF



رو به :

كد:

کد HTML:
		register_globals = ON



تغییر بدید

این کار برای لوکال هاست میباشد
در مورد این مشکل روی هاست اصلی شما میبایستی با مدیر هاستینگ حود تماس گرفته و علت غیر فعال بودن این گزینه را جویا شوید


همچنين ميتوانيد به دستور زير عمل کنيد
بر روي هاست شما فايلي به نام htaccess. وجود داره
ميتونيد اون رو ايجاد کنيد . توجه داشته باشيد که اين فايل اسم ندارد و فقط پسوند htaccess. را دارد
اون فايل رو باز کنيد و دستور زير را داخل آن وارد کنيد


كد:

کد HTML:
 		php_flag register_globals on


سپس فايل را Save کنيد.

تعويض Permissions يا حق دسترسي:

براي عوض كردن حق دسترسي يا همون Permissions شما دو راه داريد يكي كه از برنامه FTP اين کار رو انجام بديد
براي اين کار کافيه که فقط روي فايل مورد نظر کليک راست کنيد و Cmod و يا change attribute رو بزنيد

براي اين کار از طريق Cpanel بايد وارد file manager بشيد و روي اسم فايل يا فولدرتون کليک کنيد و بعد روي Change Permissions کليک کنيد و سپس حق دسترسي رو تغيير بديد مثلا 755 يا 644

تنظیمات config.php :

كد:

کد HTML:
$dbhost  		= "localhost";



به جاي localhost در 99 درصد مواقع نیازی نیست آدرس دیگری وارد نمایید این گزینه را تغییر ندهید.

كد:

کد HTML:
$dbuname  		= "*****";


به جاي ***** نام کاربری بانک اطلاعاتی که قبلا از بخش mysql سایت خود ایجاد کرده اید را وارد نمایید

كد:

کد HTML:
$dbpass  		= "*****";


به جای ***** کلمه عبور نام کاربری که در همان بخش mysql سایت خود تعریف کرده اید را وارد نمایید

كد:

کد HTML:
$dbname  		= "*****";


به جای ***** نام دیتابیسی که ساخته اید را قرار می دهید.دقت نمایید که به اول دیتابسی که میسازید به صورت خودکار یوزر سایتتون به اضافه ی یک آندرلاین( _ ) ، اضافه میشه.


كد:

کد HTML:
$admin_file  		= "*****";


به جای ***** باید نامی را که میخواهید برای ادمین خود انتخاب کنید را وارد نمایید.مثلا نمیخواهید همچون بسیاری از سایتها لینک ورودی به سایت شما باشد . با استفاده از این قسمت admin.php را تغییر می دهید.
که البته پیشنهاد میشود در صورتی این قسمت را تغییر دهید که از اینستالر استفاده می کنید چون باید وارد دیتابیس شده و آنجا نیز نام فایل admin.php را تغییر دهید(كه آموزش تغيير در ديتابيس بايد تصويري باشد تا مشكلي پيش نياوريد)




بعد از اتمام تنظيمات ، فايل را جايگزين فايل config.php از روی هاست می کنید.

بازيابي كلمه عبور مدير:

اگر گذرواژه (مدیر اصلی) را فراموش کرده اید و یا یک ویرایشی کردید که مدیریت رو از دست داده اید میبایستی از راه phpmyadmin اقدام نمائید.


1.

2.

3.

4.

5.


نیوک گذرواژه ها رو به صورت رمز درمیاره (md5) و به همین دلیل شما اینجا گذر واژه رو با همون ساختار رمزی وارد کنید.
من یک رمز برای استفاده دارم.
انو اونجا وارد کنید بعد از بخش مدیریت گذرواژه رو عوض کنید.


كد:

کد HTML:
 		1a1dc91c907325c69271ddf0c944bc72


این رمز واژه pass می باشد.

دانلود اخرین نسخه از نیوک لینک زیر

dl.denadownload.com/dl2/nuke8.3.rar

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
کابل تی کا برای هر افغان خبری آموزشی سرگرمی تفریحی دوستی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مردم افغانستان به ویژه جوانان در انتخابات ۲۰۱۴ شرکت می کنند زیرا این انتخابات تغییر مشروع را در کشور به رقم خواهد زد؟
    ارتباط با ما

    http://prance217.rozup.ir/Documents/1.png

    http://prance217.rozup.ir/Documents/2.png


    شما نیز نویسنده سایت ما باشید

    افغانستان





    آمار سایت
  • کل مطالب : 1271
  • کل نظرات : 91
  • افراد آنلاین : 183
  • تعداد اعضا : 15
  • آی پی امروز : 345
  • آی پی دیروز : 118
  • بازدید امروز : 762
  • باردید دیروز : 358
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3,081
  • بازدید ماه : 3,081
  • بازدید سال : 87,980
  • بازدید کلی : 941,266
  • من یک افغانی ام
    من یک افغانی ام
    وطنم در پی جنگ
    مردمم سر گردان
    دل من پر درد است
    قلمم سر گردان
    دل من غمگین است
    با دلم می جنگم
    غصه ها لبریزند
    عشق من جاویدان
    بر لب من خنده
    خنده ام از درد است
    درد هایم پنهان
    باز هم می خندم

    آری

    من یک افغانی ام
    روز ها در پی نان
    در پی کار حلال
    خسته از کشتن و مرگ
    در پی آرامش
    حرف گقتن بسیار
    تلخ و شیرین بسیار
    دل من خسته است
    راه رفتن بسیار . . .

    آری من یک افغانیم