loading...
کابل.تی کا
afg بازدید : 693 دوشنبه 07 مرداد 1392 نظرات (0)

امروزه کمتر جوون افغانی رو میبینید که به افغانی بودن خودش افتخار نکنه بخصوص تحصیلکرده ها!اکثرا یه شال یه مچ بند یا یه نشانه از افغانی بودن همراهشون دارند!

کات

وقتی جوونای افغانی رو میبینم معمولا باهاشون درباره اینده و برنامه هاشون صحبت میکنم!اینکارو وقتی افغانستانم بودم انجام دادم و با جوونای اونجا هم صحبت کردم!وقتی ازشون میپرسم که بعد از درس خوندن هدفت به عنوان یه جوون افغانی که باید اینده رو بسازه چیه؟میخای به وطنت خدمت کنی یا بری یه جای دنیا؟عده خیلی کم میگن هدفم اینه که برم یه جای دیگه!اما بیشترشون خنده دارترین جوابی که تو عمرم شنیدم رو میدن:اگه شرایط کار و زندگی تو افغانستان جور شه خب میرم وطنمو میسازم!


afg بازدید : 534 دوشنبه 07 مرداد 1392 نظرات (0)
مروز مطلبی بسیار دلنشین و عالی در افغان پیپیر از خانم یوسفزاده خواندم،که باید به گوش جان سپرد،و از ان عبرت گرفت؛ برای من تنها افغانستان مهم است! برای من مهم نیست در مصر چه می گذرد، برای من مهم نیست سرنوشت مرسی چه می‌شود تا به‌ خاطر آن لحظه‌ای اندوهگین باشم. چون می‌دانم آنچه بر سر مصر رفت، ظاهراً خواست مردم آن سرزمین بود. همانطور که روزی مرسی را انتخاب کردند روز دیگر نیز او را برانداختند. برای من مهم نیست در پاکستان و یا ایران چه کسی رییس جمهور می‌شود و یا شده است چون می دانم در آنجا مخالف و موافق همه استقلال و آرامش و انکشاف را برای کشورشان آرزو دارند و هیچ تاثیری مثبت روی زندگی یک مهاجر افغانستانی ندارد. برای من مهم نیست، چون وظیفه ی من در حادثات خارج از مرز افغانستان، تنها مطالعه ی حادثات هست نه اظهار تاسف یا شادمانی از آن. در این برهه زمانی برای من مهم آن است که در لوگر هفت نفر بر اثر گرسنگی جان خویش را از دست دادند. برای من مهم آن است که دختران متعلم با تهدید شدید امنیتی روبرو هستند. برای من مهم آن است که انتقال سیاسی و نگرانی های بوجود آمده، آرزوها و آمال مردم را تحت شعاع خویش قرار داده است. برای من مهم آن است که آرامش مردمم را هر روز به گلوله نبندند و انتحار و انفجار رنگ امنیت کشور مرا زرد نسازد. برای من مهم آن است که آینده ی کشورم در کشورهای همسایه تعیین نشود. برای من مهم آن است که افغانستان به کجا می‌رود. برای من مهم آن است که اهتزاز بیرقی سفید رنگ در قطر، آرامش مرا در کابل به نشانه نگیرد، حتی اگر هزاران دعای خیر در برافراشته شدن این سپیدی همراه‌ اش باشد. اگر تمام دنیا پر از آرامش باشد، وقتی در افغانستان قلب‌های تپنده و محزونی صلح را گدایی می‌کنند، لبخند من بی معنی است. اگر بهار عربی تمام کشورهای عرب را تحت چتر خویش بگیرد و افغانستان در خزان اندیشه ها به سر ببرد، شور و شعف من معنایی ندارد. اگر دولت ایران به انرژی هسته‌ای دست یابد یا دست یابیده است، ولی ارتش کشور من در اوج فقر نظامی و فقر تعهد ملی بسر ببرد، احساس قدرت من به حیث یک مسلمان بی معنا است. برای من تنها افغانستان و دردهایش مهم است حتی اگر جغرافیای اطراف اش در بی دردی بیاساید و یا در درد شناور باشد. (منیره یوسف زاده)به نقل از افغان پیپر
afg بازدید : 521 دوشنبه 07 مرداد 1392 نظرات (0)
بسمه تعالی

سلام به همه ی برادران مسلمان حلول ماه مبارک رمضان ماه برکت خدا بر شما برادران مبارک باد انشاء الله که از این ماه بهره کافی را ببرید.

بی مقدمه برم سر اصل مطلب

 امروز دیگه واقعا خسته شدم در بخش نظرات فقط نظر های مخالف گاهی هم موافق و من نمیدونم بازدید کنندگان  این وبلاگ ایرانی هستن یا افغانی چون هرچی نظر مربوط به ایرانی هاست انگار نه انگار این وبلاگ برای بچکیچای خودونمو راه اندازی شده یا بازدید کننده افغانی نداریم یا اگه داریم بی معرفتی میکنن و نظر نمیدن پس با این اوصاف ایرانی ها با معرفت ترند که نظر میدهند هر چند که بعضی از انها انتقادند اما باز هم نظر به حساب میایند پس در این زمینه مغلوب شدین.

خسته شدم از دست افغانی هایی که از کل وازه افغانستان به انگلیسی فقط همون afgشو یاد دارن و اون رو هم هر جا میرسن یا روی دیوار یاروی پایه های برق و ... مینویسن خب میخوای با این کارهات چی رو ثابت کنی عشق به وطن خب این که نشد عشق به وطن شد خیانت به وطن چون با  این کار نشون میدی که شعورت نمیرسه که نباید به بیت المال صدمه بزنی و این یک جور بی فرهنگی محسوب میشه و با این کار افغانی هارو یک عده بی شعور بی فرهنگ عقده ای نشون میدی غیر از اینه حتی من دیدم بغل در مسجد نوشتنafg boysخب ادم بی شعور این چه کاریه فقط نشون میدی که تنها چیزی که نداری فرهنگه و با این کار شخصیت دیگر هموطناتو از بین میبری و لایق تو همون طالبانه  تا ادمت کنه چند روز تو ایران زندگی کردن فکر کردن کی هستن نه عزیزم  ایران هر وقت اراده کنه میتونه مارو از ایران پرت کنه افغانستان و اونجا تازه میفهمی که ایران چه جایی بود.

afg بازدید : 679 دوشنبه 10 مهر 1391 نظرات (0)
ثبت نام مهاجرت به استرالیا

بلاخره تب خدمات ثبت نام مهاجرت به استرالیا، به کافی نت‌های شهرمحل سکونت ما هم رسید.

از روز پنجشنبه هفتهٔ گذشته بنا بر تقاضای هموطنان مهاجر، مدیران کافی نتهای شهر ورامین دست به کار شدند تا برای مشتریان خود (مهاجرین) افغانستانی خدمات ثبت نام مهاجرت به کشور استرالیا، انجام دهند.

در قسمت خدمت رسانی اینترنتی به انبوهی از مهاجرین متقاضی مهاجرت وپناهندگی به کشور‌های خارجی، یک مشکل وجود داشت آنهم نبود محلی برای ثبت اطلاعات اشخاص بود. درحقیقت مدیران کافی نت‌ها در فضای مجازی به هردری زدند کسی باز نکرد، آن‌ها در گوگل (تحریم) فیلتر شده وموتور‌های مجاز، هر واژه‌ای که به عقلشان می‌رسید تایپ کردند ولی نتیجه هر چیزی بود جز درگاهی برای ثبت مشخصات مهاجرت، یعنی تمام در‌ها برای ثبت کردن مهاجرت بسته بود. آن‌ها مانده بودن که با این جماعت متقاضی دو آتشه چه کار کنند. از یکسو جای برای ثبت نام وجود نداشت واز سوی دیگر پول‌های بی‌زبان در صف بودند تا درجیب مبارکشان ریخته شود. کاسبی کساد این روز‌ها واصرار بیش از حد مهاجرین، آن‌ها را وسوسه می‌کرد به دنبال راه چاره‌ای باشند، تا این مهاجرین ساده دل سرگرم وکمی تا قسمتی هم جیب آن‌ها پر از پول بشود.

خلاصه کلام اینکه بعد از دوروز سعی وتلاش بلاخره راه سرکیسه کردن مهاجرین را پیدا کردند ورفتن به این آدرس

http: //www. iran. embassy. gov. au/tran/home. html اینجا صفحه‌ای از صفحات وبسایت سفارت اسرالیا درتهران می‌باشد.


در این صفحه چه چیزی موجود است؟


در صفحه ای بالا جز یک ایمیل معمولی چیزی دیگری وجود ندارد. این ایمیل هر چه باشد یک صفحه برای ثبت نام مهاجرت به کشوری دیگر نیست. توضیح دادن وقانع کردن یک شخص بسیار مشکل است تا متوجه بشود که ارسال مدارک از این طریق هیچ فایده ای ندارد.

بعد از سه روزحرص خوردن وفک زدن با مهاجرین هموطن، صبح امروز۸/۷/۱۳۹۱ بلاخره خونم به جوش آمد وطاقت نیاوردم ویکراست رفتم سراغ کافی نت که در ۲۰۰ متری محل کارم مشغول ثبت نام مهاجرین هست. از انجایکه صبح زود بود اولین نفربودم وتقاضایم را گفتم. او هم قبول کرد.

در بین صحبت‌ها به او گفتم این کار (شایعهٔ ثبت نام مهاجرت) دروغی بیش نیست واز او خواستم به ثبت نام مهاجرین ادامه ندهد ولی او با خونسردی تمام مرا برد پای اینترنت وصفحه بالا را ترجمه کرده وپرینت هم گرفت وداد به دستم وبعد هم گفت: حالا به هرجا که می‌خواهی برو... منظورش این بود که هرجای که می‌خواهی شکایت کن.
حال با این وضعیت من که خلع صلاح شدم واگر برای هرنفر مهاجرمحتوایات صفحه را توضیح بدهم، چانه‌ام گیر پاچ می‌کند.
چه بخواهیم وچه نخواهیم متاسفانه کاری ازدست ما بر نمی‌آید.

درچند روز گذشته؛

من گفتم: پزیرش مهاجرت دروغ است.

آن‌ها گفتند تو خبرن نداری! فامیلم ثبت نام کرده واز سفارت استرالیازنگ هم زده تا برود برای مصاحبه حضوری.

گفتم: اگر مهاجرت به استرالیا به این راحتی بود، این همه هموطن در دریا‌ها غرق نمی‌شد.
گفتند: آن‌ها بشر دوست هستند؛ برای اینکه این همه آدم ازیت نشوند ودر دریا‌ها تلف نگردد، این وبسایت را راه اندازی کرده‌اند.

گفتم: شایعه است. اگر باور ندارید بروید از سفارت استرالیا بپرسید.

گفتند: از اوایل حضوری قبول می‌کرد از وقتیکه این مهاجرین بی‌فرهنگ ونادان شلوغ کرده‌اند، حضوری جواب نمی‌دهد، گفته‌اند از طریق وبسایت ثبت نام کنید.

گفتم: وبسایتی برای این کار وجود ندارد.

گفتند: از طریق ایمیل مشخصات خودرا ارسال کنید کفایت می‌کند.

گفتم: پول‌های تانرا هدر ندهید.

گفتند: ۷-۸ هزار تومان که پولی نیست.

گفتم به ریشتان می‌خندد.

... ونیشخند زدند ورفتند.

والله دیگر خسته شده‌ام. چرا این مردم متوجه نمی‌شوند؟

پ.ن: بعضی از دوستان گیله کردن که چرا این طوری تیتر زده ام.

خدمت این عزیران عرض شود که: بعضی ادما (روم به دیوار منظورم شما نیستید) تا یک کشیده به گوشش نزنید بیدار نمیشود. این تیتر ها را شما به منزله ای همان کشیده قبول کنید. لطفا"
afg بازدید : 429 دوشنبه 10 مهر 1391 نظرات (0)
سلام وعرض ارادت خدمت تمامی خوانندگان که وارد این وبلاگ می‌شود.
مختصرچند نکته را خدمت دوستان به عرض می‌رسانم.
۱- بعضی از دوستان فکر می‌کنند ما به جای وصل هستیم و یا پسرخاله‌ای دختر عمه‌ای فامیلی ویا کسی ازما در سفارت خانه ویا دفتر ملل متحد مشغول به کار است واخبار واطلاعاتمان دقیق است. خدمت این دوستان عرض کنم این خبر‌ها نیست؛ ما هم مثل شما به همین فضای مجازی واخبار واطلاعاتش مراجعه می‌کنیم وبرداشت‌های خودمان را تقدیم خوانندگان محترم می‌کنیم. حال دوستان مختارهستند که به این اطلاعات بسنده کنند ویا ازکنارش بگذرند.
۲- وضعیت خیلی خراب است. بنده که صد درصد عقیده دارم ثبت نام درحالت فعلی (مراجعه به کافی نت‌ها وارسال مشخصات ازطریق ایمیل) کاملا بی‌فایده است ولی در برخی مواقع که با هموطنان مهاجر حرف می‌زنم چنان از مفید بودن، حتمی وفوری بودن این طرح صحبت می‌کنند که خودم به شک ودودلی می‌افتم وبه این فکر می‌کنم که نکند این طرح حقیقت داشته باشد و اطلاع رسانی وفعالیتم غلط باشد؛ این دودلی زمان به اوج خود می‌رسد که می‌بینم بعضی خانواده‌های مهاجر برای هرنفر۸ قطعه عکس تهیه می‌کنند واز ثبت نام فرزندانشان به مدارس ایران خود داری و ادامه کارهای پاسپورت واخذ وایزای اقامت به ایران را به تاخیر می‌اندازند.
۳- عده‌ای از دوستان گفته‌اند که هنگام مراجعه به سفارت استرالیا به آن‌ها گفته شده است که برای اطلاع از چگونگی مهاجرت به استرالیا به ایـــــن وبسایت مراجعه کنند، یعنی اینکه آن‌ها (مسئولان سفارت استرالیا) پزیرش مهاجرت را «تکذیب» نکرده‌اند واین تکذیب نکردن را مهاجرین به منزله پذیرفتن این طرح توسط انها دانسته‌اند.
خدمت این دسته از عزیران این طور می‌توانم عرض کنم که: یکی از برنامه‌های بشر دوستانه این کشور‌ها پزیرش مهاجرت افراد واجدشرایط از کشورهای جهان سوم است که افغانستان ما، یکی ازآن‌ها می‌باشد. این کشور‌ها به هیچ وجه پزیرش مهاجرین را تکذیب نمی‌کنند اما برای قبول یک فرد به عنوان مهاجر (پناهنده) شرایط ویژه وبسیار سختی را اعمال نموده‌اند که این شرایط در وبسایت بالا در قسمت پناهندگان درج شده است.
موضوع مهم این است که افراد بعد از مطالعه‌ای این شرایط چه برداشت از آن‌ها داشته باشد. شخصا «برداشت من از مطالعه‌ای این شرایط، این است که تعداد بسیار کمی از ما مهاجرین مقیم ایران واجد شرایط برای مهاجرت می‌باشیم. ضرب المثل که می‌گویند ((شنونده باید عاقل باشد)) دراینجا مصداق می‌یابد
شرایط یک پناهنده را اینجا بخوانید.
در پایان ذکر یک نکته ضرور است که هدف این وبلاگ فقط اطلاع رسانی وگاهش سرگردانی وبلاتکلیفی جامعه‌ای متقاضی مهاجر مقیم ایران می‌باشد. در چند روز گذشته فشار روحی بسیاری را تحمل کردم وتمام سعی خودم به کار گرفتم تا اطلاعات غلط (از نطر خودم) رابه کسی ندهم زیرا عقیده دارم درچنین مواقعی که مردم دنبال اطلاعلات صحیح هستند، نباید با اعصاب آن‌ها بازی کرد، اگر نمی‌توانیم کمکی بکنیم بهتر است ساکت ونظاره گر باشیم. به هرحال هر آنچه طی چند روز گذشه در این وبلاگ مطالعه کردید، اگر باعث سردرگمی وناراحتی تان شده است اولا از همه‌تان معذرت خواهی می‌کنم ودر ثانی تقاضا دارم بنده را عفو فرمائید.
زندگی خوب حق همه انسان‌ها است.
به امید روزی که هیچ کس تقاضای مهاجرت وپناهندگی نداشته باشد.
afg بازدید : 319 شنبه 08 مهر 1391 نظرات (3)
امروز
صبح كه از ورزش بازگشتم دیدم خانمم به نانوایی رفته و نان تازه تهیه کرده،
لیکن چندان سرحال نیست؛ پرسیدم که مشکلی پیش آمده گفت نه! اما رفتار شاطر
با یک پیرمرد افغان به‌شدت مرا متاثر و عصبانی کرده. سوال کردم چطور؟ گفت
یک پیرمرد افغان با دست‌هایی پر از زخم و پینه‌بسته برای تهیه نان آمده بود
و در صف قرار داشت. وقتی نوبت به او رسید، آشکارا شاطر به وی نان نمی داد.
از این مهم‌تر آن بود که نه تنها کسی اعتراض نمی‌کرد؛ بلکه از اینکه خارج
از نوبت، به آنان نان داده می‌شد، خوشحال بودند. ایشان
ادامه داد که این اولین باری نیست که با چنین پدیده‌ای مواجه می‌شوم. چندی
پیش نیز در تهران عینا با چنین صحنه‌ای روبه‌رو شدم. در آنجا داستان حتي
تندتر بود. شاطر رخ در رخ فرد افغان می‌گفت به تو نان نمی‌دهم. افغان
بی‌پناه نیز می‌گفت آخر چرا؟ و شاطر تکرار می‌کرد که به تو نان نمی‌دهم.
خانمم می‌گفت وقتی دیدم این‌طوری است به افغان گفتم چند تا نان می‌خواهی من
برای تو می‌گیرم و به تو می‌دهم. شاطر كه دید کار به اینجا کشیده است، به
فرد افغان نان داد، اما نکته مهم رفتار سایر افراد در صف بود که با عمل خود
شاطر را تشویق می‌کردند و حتی به من اعتراض می‌کردند که چرا چنین می‌کنی.
آخه اینا....!!!؟؟؟ به‌نظر می‌رسد که کم‌کم سوء‌رفتار با افغان‌ها در
جامعه در حال تبدیل‌شدن به یک رویه عمومی است و کسی در برابر آن واکنش نشان
نمی‌دهد. این موضوعی نیست که بتوان به‌سادگی از کنار آن گذشت؛ زیرا فارغ
از مغایرت آن با اخلاق و هویت ایرانی، آثار فوری بر زندگی اجتماعی و
اقتصادی و حتی امنیت اجتماعی ما ایرانیان دارد. البته بد رفتاری با
افغان‌ها منحصر به نمونه‌های فوق نیست و دارای نمونه‌های فراوانی است، یک
بار پیش از این نیز در روزهای آغازین سال جاری در یک اقدام تبعیض‌آمیز از
ورود افغان‌ها به یک پارک در اصفهان جلوگیری شد. خوب به‌خاطر دارم که کسی
جز دوست فرهیخته‌مان آقای دکتر غنی‌نژاد اعتراض نکرد و بسیاری شگفت‌زده
بودند که چگونه در این میانه، تنها یک اقتصاددان به این بدرفتاری اعتراض
می‌کند، ولی واقعیت آن است که آموزه‌های اقتصاد مدرن بر عدم تبعیض و آزادی
مبادله استوار است و چنین رفتارهایی را بر نمی‌تابد. فارغ از زندگی
مشترک ایرانیان و افغان‌ها در سی‌سال گذشته و مشارکت در غم و شادی یکدیگر،
این موضوع را می توان از منظرهای مختلف مورد نقد و بررسی قرار داد. اولین
منظر رویکرد اخلاقی است: ملتی که داعیه فرهنگی کهن با تاریخی بیش از سه
هزار سال دارد و ادعای تاثیرگذاری عمیق بر توسعه تمدن اسلامی دارد، چگونه
می‌تواند چنین رفتارهایی را برتابد. ما که عادت کرده‌ایم نمونه‌های تبعیض
نژادی در سایر کشورها را به باد نقد بگیریم که درست هم هست، چرا با افراد
هم‌نژاد و همسایه خود چنین می‌کنیم؟ اینها علامت‌های خوبی نیست و نشان از
روند سست شدن مباني اخلاق در جامعه دارد. همه باید هشدار دهیم و هوشیار
باشیم و از نقطه‌ای برای اصلاح آغاز کنیم. منظر دیگر هویت ایرانی است:
فرهنگ ایرانی که از آن سخن می‌گوییم جغرافیایی بسیار فراتر از مرزهای رسمی
ایران دارد و از ماهیتی مبتنی بر مدارا بهره‌مند است. جغرافیای فرهنگ
ایرانی از آسیای میانه تا بین‌النهرین و از کردستان تا مرزهای چین و شبه
قاره را پوشش می‌دهد. ما ایرانیان متشکل از اقوام مختلف مفتخریم که در طول
هزاران سال با مدارا و همدلی در این خطه پهناور با هم زندگی کرده‌ایم و همه
از اینکه ایرانی هستیم به خود بالیده‌ایم. مگر نه آنکه بسیاری از مفاخر
فرهنگ ایرانی اهل بلخ و افغانستان هستند؟ اینک چه شده است با قومی که
بیشترین اشتراک فرهنگی و زبانی را با ما دارد، این‌گونه برخورد می‌کنیم؟
باید قدری به خود آییم و از کنار این مسائل به سادگی نگذریم. در حال
حاضر چه بخواهیم و چه نخواهیم جمعیت افغان‌هاي مقیم ایران، رقم قابل‌توجهی
است. قاعدتا هر گونه بدرفتاری می‌تواند موجب عکس‌العمل‌های مشابه باشد. از
این رو است که از منظر امنیت اجتماعی توجه به این موضوع حائز اهمیت است.
سخن آخر آنکه به این آموزه رسول مهربانی (ص) توجه کنیم که فرمود: به دیگران
رحمت ‌آورید تا دیگران نیز به شما رحمت آورند.
afg بازدید : 719 شنبه 08 مهر 1391 نظرات (0)
 

دفتر مرکزی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد

(UNHCR)

خیابان شیراز شمالی – ونک

پلاک ۳ کوچه امداد شرقی

تهران ۱۹۹۱۷

جمهوری اسلامی ایران

ساعات کار:یکشنبه تا پنجشنبه ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰

پست الکترونیک: irnte@unhcr.org

(+۹۸-۲۱) ۸۸۰۵ ۷۲۰۱ – ۱۱

(+۹۸-۲۱) ۸۸۰۵ ۷۲۱۲


afg بازدید : 314 جمعه 07 مهر 1391 نظرات (0)
 
مقام ها در نمایندگی سازمان ملل در افغانستان، روح الله نیکپا قهرمان المپیکی کشور را به عنوان سفیر صلح این سازمان در افغانستان معرفی کردند. روح الله نیکپا، دارنده دو مدال برنز از المپیک پکن و لندن، در رشته ورزشی تکواندو است که توانسته است افغانستان را برای اولین بار در تاریخ آن، صاحب مدال المپیکی کند. قهرمانی نیکپا در دو دوره المپیک، با استقبال گسترده در افغانستان روبرو شد و شماری از شخصیت ها و نهادهای مختلف از این قهرمانی آقای نیکپا با اهدای تحفه ها و جوایزی قدر دانی کردند.

نماینده ویژه بان کی مون در امور افغانستان، پیامش را به مناسبت هفته جهانی صلح، فرستاده است. یان کوبیش، فرستاده ویژه دبیر کل سازمان ملل در افغانستان روز گذشته در یک پیام ویدیویی، با معرفی آقای نیکپا به عنوان سفیر صلح این سازمان در افغانستان گفت:" پنج ورزشکار افغان که در مسابقات المپیک ۲۰۱۲ لندن شرکت کردند برای افغان ها غرور و شادی آوردند." او گفت که روح  الله نیکپا و چهار ورزشکار دیگر افغان که در میادین ورزشی، حاضر شده اند، حامیان صلح هستند.
آقای کوبیش در این نوار ویدیویی گفته است:" ما در یوناما، این افراد را پیام آوران و سفیران واقعی صلح در افغانستان می دانیم و از این جوانان دعوت کردیم تا نوار سفید صلح ما را به عنوان هدیه ناچیز قبول کنند."

انتخاب ورزشکاران و هنرمندان به عنوان سفرای صلح سازمان ملل تازگی ندارد و پیش از این نیز فرهاد دریا هنرمند پر آوازه کشور، به عنوان سفیر صلح سازمان ملل انتخاب شده بود. شماری از هنرمندان مشهور دنیا از جمله آنجلینا جولی، بازیگر مشهور هالیوود نیز هم اکنون به عنوان سفیر صلح سازمان ملل در کشورهای مختلف فعالیت می کند.

انتحار در اسلام جایی ندارد
فرستاده ویژه دبیر کل سازمان ملل در امور افغانستان، در پیام ویدیویی اش، حملات انتحاری را به شدت محکوم کرده گفت که این گونه حملات که با کشتار عمدی غیرنظامیان، همراه است هیچ گونه توجیهی ندارد. یان کوبیش گفته است:" حملات کور کورانه انتحاری، بمبگذاران کنار جاده ای و کشتار بی رحمانه غیر نظامیان در مدتی که در افغانستان بودم، همواره مرا متاثر کرده است." او، از سازماندهان این گونه حملات پرسیده است که در باره تقدس زندگی انسان، آداب و رسوم افغانهای شریف و اینکه در کجای دین اسلام می‎توان توجیهی برای حملات انتحاری و کشتار غیرنظامیان پیدا کرد پاسخ دهند.

نماینده سازمان ملل در افغانستان، گفت که شورای امنیت سازمان ملل در هجدهم آگوست، از تمامی کشورهای جهان خواست که در راستای محاکمه کشتار غیر نظامیان در افغانستان، با این کشور همکاری کنند. حملات انتحاری، از جمله اقدامات مرگبار مخالفان مسلح دولت در سالهای گذشته بوده است که باعث کشته و زخمی شدن شمار زیادی از غیر نظامیان و نیز شخصیت های دولتی شده است. مخالفان مسلح، در هر نقطه ای از جمله مساجد، زیارت گاه ها و محلات تفریحی، دست به انجام این حملات زده اند.
درباره ما
کابل تی کا برای هر افغان خبری آموزشی سرگرمی تفریحی دوستی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مردم افغانستان به ویژه جوانان در انتخابات ۲۰۱۴ شرکت می کنند زیرا این انتخابات تغییر مشروع را در کشور به رقم خواهد زد؟
    ارتباط با ما

    http://prance217.rozup.ir/Documents/1.png

    http://prance217.rozup.ir/Documents/2.png


    شما نیز نویسنده سایت ما باشید

    افغانستان





    آمار سایت
  • کل مطالب : 1271
  • کل نظرات : 91
  • افراد آنلاین : 27
  • تعداد اعضا : 15
  • آی پی امروز : 77
  • آی پی دیروز : 133
  • بازدید امروز : 119
  • باردید دیروز : 640
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,460
  • بازدید ماه : 1,460
  • بازدید سال : 86,359
  • بازدید کلی : 939,645
  • من یک افغانی ام
    من یک افغانی ام
    وطنم در پی جنگ
    مردمم سر گردان
    دل من پر درد است
    قلمم سر گردان
    دل من غمگین است
    با دلم می جنگم
    غصه ها لبریزند
    عشق من جاویدان
    بر لب من خنده
    خنده ام از درد است
    درد هایم پنهان
    باز هم می خندم

    آری

    من یک افغانی ام
    روز ها در پی نان
    در پی کار حلال
    خسته از کشتن و مرگ
    در پی آرامش
    حرف گقتن بسیار
    تلخ و شیرین بسیار
    دل من خسته است
    راه رفتن بسیار . . .

    آری من یک افغانیم