loading...
کابل.تی کا
afg بازدید : 270 پنجشنبه 30 خرداد 1392 نظرات (0)
طالبان روزسه شنبه دریک نشست خبری دفتر سیاسی شان را رسمآ در دوحه پایتخت قطر باز نمودند. درهمین حال رییس جمهورکرزی آغازگفتگوها را دراین دفتر برای دولت افغانستان پذیرفتنی می داند، اما برادامۀ این گفتگوها در خاک افغانستان تاکید می ورزد. رییس جمهورکرزی گفته است که درگفتگوهای صلح با طالبان منافع ملی کشور را درنظرخواهد گرفت وتاکید می ورزد که در نتیجۀ این گفتگوها خشونت ها درکشور باید پایان یابد. سرانجام دفترطالبان درقطرگشایش یافت، انتظار می رود که با این کار، روند گفتگوهای صلح به مرحله های جدی تری وارد شوند. هدف ازگشایش این دفتر،زمینه سازی برای آغازگفتگوها میان دولت افغانستان با طالبان وبه میان آمدن صلح درکشورگفته شده است. رییس جمهور، حامد کرزی گفته است که :« امیدوارهستیم که با آغاز این مذاکرات در قطر و فورآ مذاکرده و تمام جریان پروسۀ صلح به کشور ما انتقال پیدا کند نباید افغانستان دایم بحث مراکز در بیرون باشد. این درحالی ست که طالبان بارها هرگونه گفتگو را با دولت افغانستان رد کرده اند وبیشترواشنتگن را طرف گفتگوهای شان شناخته اند،اما آیا با گشایش دفترقطرطالبان ازخشونت ها دست خواهند برداشت وبه روند صلح خواهند پیوست؟ رهبرپیشین جیش المسلمین گروۀ طالبان، سید اکبرآغا گفته است که:« گشایش این دفتربه سود افغانستان خواهد بود وگفتگوهای صلح شدت خواهد یافت و درکُل گشایش این دفتر یک نیاز است.» درهمین حال سخنگوی طالبان ذبیح الله مجاهد در یک خبرنامه گشایش دفترطالبان را در قطر تایید کرده است واز اهداف که از این دفتر استفاده خواهد شده گفته است که : برقرار ساختان ارتباطات با جامعۀ جهانی، حمایت از یک روند صلح آمیز و سیاسی که درهدف آن پایان دادن اشتغال افغانستان باشد و آوردن یک نظام اسلامی و مستقل که آرزو هر افغان است، دیدار با مقام های افغان، در ارتباط بودن با نهادهای جهانی و سازمان های غیردولتی و گزارش دهی از جریان های فعلی سیاسی به رسانه ها می باشد.» ازسال ها بدینسو به میان آمدن صلح پایدار درکشور به یک رویا مبدل شده است،هرچند گشایش دفتری برای طالبان در دوحه دریچۀ برای پایان دادن به خشونت ها وبه میان آمدن صلح درکشور پنداشته می شود، اما هنوز هم روشن نیست که آیا طرف ها درچانه زنی های شان افغانستان را به صلح خواهند رسانید و آیا درنتیجه این گفتگوها طالبان ازخشونت دست خواهند برداشت ویا دامنه این خشونت ها به سال های بعد نیز کشانیده خواهد شد.
afg بازدید : 730 چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

با افزایش بار سایت های اجتماعی نظیر فسبوک، تویتر؛ گوگل پلاس... مقدار زمان که ما روی این اینترنت روی این سایت می گذارنیم نیز تا حدی مهم بالا رفته است.قابلیت پست کردن نظرها در صدم ثانیه و انتشار یک متن و وئیدوها  به قدری اسان کرده  با با چشم به هم زدن هر اتفاق در دنیا به در چند دقیقه برای میلیون ها نفر قابل مشاهده می باشد.

دیگر مثل گذشته تنها کسانی که با کامپیوتر آشنا بودند و مراحل طولانی را با سرعت پائین اینترنت به وبلاگ نویسی می پرداختند نیست. امروزه همه و همه، از هر قشر و طرز فکر به راحتی می تواند اظهار نظر کند.البته یعنی از ستاره های مهم شبکه اجتماعی است که باعث شده چنان در بین مردم محبوب شوند و آنها را در پیش دولت ها و دیگر سازمان ها مهم قرار دهند.

امروزه همه ما در دنیای مصرف زندگی می کنیم، کم تر کسانی مانند که به بخواهند به صورت آماتور روی وبلاگ دست به نوشتن و تولید مطالب با ارزش که روی آن کمی فکر شده است تولید کنند.همگی روی فسبوک و تویتر در حد 140 کارکتر مطلب پست می کنند ولی به نظر شما آیا می شود همیشه همه گفته را بتوان در گفتگوی چتی نوشت ؟

خیلی از گروها و افراد نژاد پرست روی این شبکه هاهستند که دست به انتشار مطالب می زنند که موجب به شور انداختن بین بینندگان و در نتیجه باعث افزایش نژاد پرستی در بین کاربران این سایت می شود.متاسفانه همان که که گفته شد امرزوه مردم قبل از اینکه بخواهد فکر کنند اول قضاوت می کنند. پس خواهشا در نشر مطالب حساس مردمی کمی احتیاط کنیم

afg بازدید : 671 چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

شاید شما هم تا حالا دوست داشتید بدانید که مردم به دنبال چه چیزی روی اینترنت هستند. منهم به عنوان یک وبلاگ نویس فعال به دنبال این موضوع بودم. خوشبختانه گوگل موتوری دارد که با استفاده از آن می توان خیلی از نتایج  جستوجوها را مقایسه کرد.

طبق این گزارش  که در سایتGoogle Trends و یوزر ورداینترت منتشر شده است و البته توسط من به گونه از داخل همه گرازش ها استخراج شده، افغانستان کشوری است که روز به روز به تعداد کاربران اینترنتی آن افزوده می شود. این آمار نشان می دهد که در سال های قبل از 2000 فقط 1000 کاربر اینترنت در افغانستان وجود داشته و در سال 2006  تعداد کاربران به 300.000 نفر رسید.هم اکنون طبق اخرین گزارش آخر دسامبر 2012 منتشر شده کاربران افغان فسبوک که در افغانستان هستند به بیش از 380 هزار نفر می است.گوگل تعداد کاربران اینترنت افغانستان را در سال 2013 به 3.6 میلیون نفر تخمین زده است. یعنی نزدیک به 10 درصد مردم افغانستان دسترسی به اینترنت دارند.

تعداد صفحات : 255

درباره ما
کابل تی کا برای هر افغان خبری آموزشی سرگرمی تفریحی دوستی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مردم افغانستان به ویژه جوانان در انتخابات ۲۰۱۴ شرکت می کنند زیرا این انتخابات تغییر مشروع را در کشور به رقم خواهد زد؟
    ارتباط با ما

    http://prance217.rozup.ir/Documents/1.png

    http://prance217.rozup.ir/Documents/2.png


    شما نیز نویسنده سایت ما باشید

    افغانستان





    آمار سایت
  • کل مطالب : 1271
  • کل نظرات : 91
  • افراد آنلاین : 100
  • تعداد اعضا : 15
  • آی پی امروز : 417
  • آی پی دیروز : 118
  • بازدید امروز : 1,785
  • باردید دیروز : 358
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 4,104
  • بازدید ماه : 4,104
  • بازدید سال : 89,003
  • بازدید کلی : 942,289
  • من یک افغانی ام
    من یک افغانی ام
    وطنم در پی جنگ
    مردمم سر گردان
    دل من پر درد است
    قلمم سر گردان
    دل من غمگین است
    با دلم می جنگم
    غصه ها لبریزند
    عشق من جاویدان
    بر لب من خنده
    خنده ام از درد است
    درد هایم پنهان
    باز هم می خندم

    آری

    من یک افغانی ام
    روز ها در پی نان
    در پی کار حلال
    خسته از کشتن و مرگ
    در پی آرامش
    حرف گقتن بسیار
    تلخ و شیرین بسیار
    دل من خسته است
    راه رفتن بسیار . . .

    آری من یک افغانیم